• Szkoła piekarnictwa

Symbol: 9788381447928-0
Brak towaru
113.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13
Poczta Polska 13
Paczkomaty InPost 13
DPD Pickup odbiór w punkcie 13.69
G GLS 14.5
L GLS 14.5
Kurier Inpost 15
G Paczkomat InPost 15.5
Kurier DPD 16
G Poczta Polska 16.5
L DPD 16.5
G DPD pobranie 19.99
Kurier DPD (Pobranie) 20
L DPD pobranie 23.99
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Stan:
Nowy
Wysokość produktu:
28.5
Szerokość produktu:
23.5
Wydawnictwo:
Jedność
Tytuł:
Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze
Autor:
Praca zbiorowa
Okładka:
twarda
Nośnik:
książka papierowa
Rok wydania:
2024
Język publikacji:
polski
Gatunek:
Ciasta, desery
Liczba stron:
320
Numer wydania:
1
Forma:
poradnik
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci